Ohjeet juoksuun ja kävelyyn

Ajanottoon liittyvät ohjeet
Länsiväyläjuoksussa ajanotto toteutetaan RFID-tunnistimella, joka on kiinnitetty numerolappuun.
Saadaksesi itsellesi tuloksen, pidä numerolappu rinnassa koko juoksun ajan. Muista myös, että numerolappua ei saa taittaa! Numerolappua ei tarvitse palauttaa, hakaneulat voit halutessasi kierrättää ja tuoda infopisteeseen.


Juoksunumero
17,3 km juoksijoilla on musta numero ja 6,0 km juoksijoilla numero on punainen.
Juoksijanumero tulee kiinnittää paidan etupuolelle, siten että se on helposti luettavissa. Osallistujilla ei ole oikeutta peittää tai poistaa järjestäjän asettamia mainoksia. Juoksijanumero on henkilökohtainen, sitä ei voi siirtää ilman järjestäjille tehtyä muutosilmoitusta toiselle henkilölle. Vain juoksunumeron omaavat ovat oikeutettuja järjestäjien huoltopalveluihin.

Palkintojenjako
Kaikki Länsiväyläjuoksuun ja -kävelyyn osallistuneet saavat mitalin heti  maaliin saavuttuaan. Lisäksi 17,3 km matkalta palkitaan 3 parasta naista ja 3 parasta miestä. 6,0 km matkalla palkitaan niin ikään 3 parasta naista ja 3 parasta miestä.


Joukkuepalkintojenjako

Yritysten ja oppilaitosten välillä käydään joukkuekilpailut 3-henkisin joukkueiden naisten ja miesten sarjoissa. Joukkuepalkinnot pyritään jakamaan heti, kun tulokset on selvillä.


Tulospalvelu

Maalialueella on kello, joka näyttää 17,3 km juoksun lähtölaukauksesta kuluneen ajan.
Länsiväyläjuoksun Internet-sivuilla www.lansivaylajuoksu.fi on reaaliaikainen tulosseuranta-linkki.

Viralliset tulokset ovat nähtävissä viimeistään seuraavana päivänä länsiväyläjuoksun Internet-sivuilla.


Tapahtumasta otettujen kuvien käyttöoikeus

Järjestäjillä on vapaa käyttöoikeus tapahtumasta ottamilleen valokuville ja videotallenteille.


Löytötavarat

Löytötavarat toimitetaan Länsiväyläjuoksun kuuluttamoon, josta niitä voi tiedustella tapahtuman aikana. Länsiväyläjuoksun jälkeen löytötavaroita säilytetään kuukauden ajan Leppävaaran Sisun toimistolla p. 0400 759 884. Sen jälkeen yli 50€ arvoiset tavarat viedään Espoon poliisilaitoksen löytötavaratoimistoon ja alle 50€ arvoiset tavarat annetaan kierrätykseen/ kirpputorille. Löytötavaroita lähetettäessä järjestäjät perivät vastaanottajalta tavaroiden postituksesta aiheutuneet kustannukset.


Palautteen antaminen

Länsiväyläjuoksun kehittämiseksi toivotaan osallistujilta palautetta. Palautetta voit antaa Länsiväyläjuoksun Internet-sivuilla olevalla palautelomakkeella tai henkilökohtaisesti infopisteessä.