WiikonWappuSauna Länsiväyläjuoksun virallinen jatkosauna

23.4.2016

Urheilusuorituksen jälkeen on Länsiväyläjuoksun osallistujilla on hieno mahdollisuus pistäytyä rentoutumassa maailman suurimmassa saunassa.

WiikonWappuSaunaksi ristityssä tapahtumassa teekkarit ovat rakentaneet Otaniemen urheilukentän läheisyydessä olevalle Alvarin aukiolle maailman suurimmaksi tituleeratun saunan, jonka lauteille ovat aivan kaikki tervetulleita ja lauteille pääsy on siis täysin ilmaista. Saunan vetoisuus on yli 300 henkeä ja saunominen jatkuu viikon ympäri lauantaista 23.4. alkaen. Ota siis pyyhe sekä uikkarit mukaan ja tule tarkastamaan millainen on maailman suurin sauna!

Sauna on avoin, joten myös perheenjäsenet ja tuttavat ovat tervetulleita. Huomioithan, että saunassa on jatkuva sekavuoro, eikä uima-asun käyttö ole pakollista vaan jokaisen osallistujan itsensä harkittavissa. Paikalle on järjestetty pukuhuoneet, suihkut sekä naulakot. Lukittuja säilytystiloja ei kuitenkaan ole. Saunan jälkeen on mahdollisuus vilvoitella joko saunan terassilla tai paikalla olevissa paljuissa.