Muutosilmoitus

Mikäli olet jo ilmoittautunut Länsiväyläjuoksuun, mutta haluat muuttaa antamiasi tietoja: esim. muuttaa juoksumatkaasi tai siirtää maksetun osallistumisoikeuden toiselle henkilölle, täytä alla oleva lomake.

HUOM! Osallistujan tiedot siirtyvät kaikkiin käytettäviin tiedostoihin (mm. tulokset) sellaisena, kuin ne on ilmoittautumisessa kirjoitettu. Jos huomaat kirjoitusvirheen, etu- ja sukunimen väärinpäin tms., lähetä oheinen muutosilmoituslomake, niin korjaamme tiedot oikeiksi.

Tehtävä muutos *Sähköinen muutosilmoituslomake sulkeutuu torstaina 23.4.2020 klo 23.59. Tämän jälkeen muutoksia on mahdollista tehdä seuraavasti:

Matkan- tai nimenmuuto

Lauantaina 25.4. sekä tapahtumapäivänä sunnuntaina 26.4. voit vaihtaa matkaa, sarjaa tai siirtää osallistumisoikeuden toiselle henkilölle. Muutoksia voi tehdä lauantaina 25.4. (klo 10-17) ja sunnuntaina 26.4. (klo 10-12:30) Otahallin Triathlonmessuilla materiaalinnoudon yhteydessä.
Näinä päivänä tehdyistä vaihdoksista veloitamme 10€ käsittelymaksun.


Ilmoittautumismaksun palauttaminen

Ilmoittautumismaksu palautetaan ainoastaan, jos tapahtumapäivältä on olemassa lääkärintodistus.

Todistus tulee toimittaa 14.5.2020 mennessä Viipurin Urheilijoiden toimistoon: Jauhokuja 3, 00920 Helsinki tai toimisto@viipurinurheilijat.fi. Samassa yhteydessä ilmoitetaan maksetun maksun suuruus, viitenumero ja maksupäivämäärä sekä tilinumero, jolle maksu halutaan palauttaa.
Maksun palautuksesta veloitamme käsittelykulut 10€.


Osallistumisen siirto seuraavalle vuodelle

Siirron voi tehdä, jos tapahtumapäivältä on olemassa lääkärintodistus.

Todistus tulee toimittaa 14.5.2020 mennessä Viipurin Urheilijoiden toimistoon: Jauhokuja 3, 00920 Helsinki tai toimisto@viipurinurheilijat.fi.  Samalla tulee ilmoittaa siirrosta ensi vuoden tapahtumaan. Käsittelemme siirrot kootusti 14.5.2020 jälkeen. Siirrosta tulee vielä erillinen kuittaus sähköpostitse, mikäli se on tapahtumajärjestäjän tiedossa.