Muutosilmoitus

Mikäli olet jo ilmoittautunut Länsiväyläjuoksuun, mutta haluat muuttaa antamiasi tietoja: esim. muuttaa juoksumatkaasi tai siirtää maksetun osallistumisoikeuden toiselle henkilölle, täytä alla oleva lomake 12.8.2021 klo 23.59 mennessä.

HUOM! Osallistujan tiedot siirtyvät kaikkiin käytettäviin tiedostoihin (mm. tulokset) sellaisena, kuin ne on ilmoittautumisessa kirjoitettu. Jos huomaat kirjoitusvirheen, etu- ja sukunimen väärinpäin tms., lähetä oheinen muutosilmoituslomake, niin korjaamme tiedot oikeiksi.

Mikäli et pääsekään osallistumaan tapahtumaan, ei sinun tarvitse ilmoittaa asiasta erikseen järjestäjälle. Ilmoittautumismaksu palautetaan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan.

Tehtävä muutos *

2020 Länsiväyläjuoksua koskevat ohjeet:
Sähköinen muutosilmoituslomake sulkeutuu torstaina 27.8.2020 klo 23.59. Tämän jälkeen muutoksia on mahdollista tehdä seuraavasti:

Matkan- tai nimenmuutokset

Su 30.8. Otaniemi, infopiste, klo 10.00-12:30

Voit vaihtaa matkaa, sarjaa tai siirtää osallistumisoikeuden toiselle henkilölle. Näinä päivänä tehdyistä vaihdoksista veloitamme 10€ käsittelymaksun.


Ilmoittautumismaksun palauttaminen

Ilmoittautumismaksu palautetaan ainoastaan, jos tapahtumapäivältä on olemassa lääkärintodistus.

Todistus tulee toimittaa 14.9.2020 mennessä Viipurin Urheilijoiden toimistoon: Jauhokuja 3, 00920 Helsinki tai toimisto@viipurinurheilijat.fi. Samassa yhteydessä ilmoitetaan maksetun maksun suuruus, viitenumero ja maksupäivämäärä sekä tilinumero, jolle maksu halutaan palauttaa.
Maksun palautuksesta veloitamme käsittelykulut 10€.


Osallistumisen siirto seuraavalle vuodelle

Siirron voi tehdä, jos tapahtumapäivältä on olemassa lääkärintodistus.

Todistus tulee toimittaa 14.9.2020 mennessä Viipurin Urheilijoiden toimistoon: Jauhokuja 3, 00920 Helsinki tai toimisto@viipurinurheilijat.fi.  Samalla tulee ilmoittaa siirrosta ensi vuoden tapahtumaan. Käsittelemme siirrot kootusti 14.9.2020 jälkeen. Siirrosta tulee vielä erillinen kuittaus sähköpostitse, mikäli se on tapahtumajärjestäjän tiedossa.

Ennen 17.3.2020 ilmoittautuneet voivat siirtää koronaviruksesta aiheutuneen tapahtumapäivän vaihtumisen johdosta osallistumisensa vuodelle 2021 ilman lisäkuluja, mikäli siirtoilmoitus on tehty viimeistään 15.5.2020. Tapahtumajärjestäjä on yhteydessä kaikkiin ilmoittautuneisiin vaihtoehdoista.