Tapahtumapäivä on jo lähes ovella!

26.4.2019


Sunnuntaina 28.4 on jälleen aika pukea oma juoksu-univormu päälle, valmistella kisakampaus ja irvistellä peilin edessä voittajan elkein.

Juokseminen on yksi mainioimmista tavoista pitää omaa terveyttä ja kuntoa yllä, sekä sosialisoida muiden reipashenkisten ihmisten kanssa.
Osallistumalla sijoitat tietenkin ennenkaikkea itseesi, mutta olet samalla myös tukemassa Espoolaista ja Helsinkiläistä lasten ja nuorten urheilutoimintaa.
Olemme siis hyvin iloisia jos olet tapahtumassa mukana!

Suosittelemme saapumaan julkisilla kulkuneuvoilla ja erityisesti metrolla Aalto-Yliopiston asemalle jos vain mahdollista.


Pyri tulemaan paikalle viimeistään klo 12:00 aikaan, jotta olet varautunut mahdolliseen jonottamiseen numeroiden haussa Otahallista ja pukuhuoneissa.
Juoksunumerot, matkanvaihdot ja juoksupaidat löydät Otahallista Länsiväyläjuoksun pisteeltä. Tutustu samalla myös Otahallissa järjestettäviin triathlon-messuihin, jonne on maksuton sisäänpääsy. Sunnuntaina klo 11:00 sinulla on myös mahdollisuus kuunnella Karo Hämäläisen haastattelua ja ostaa hänen teoksensa "Miksi Juoksen" kampanjahintaan 19,90 EUR.

Triathlon-messujen ohjelmaan voit tutustua tästä: https://triathlonfactory.fi/triathlonmessut/ohjelma/

Muista myös joukkuekilpailu, johon voi ilmoittautua yritykset ja oppilaitokset (ei urheiluseurat). Joukkue muodostuu tietyn yrityksen tai oppilaitoksen 3 nopeimman juoksijan tuloksista. Ilmoittautuminen joukkukisaan on ilmaista ja parhaat joukkueet palkitaan! https://www.lansivaylajuoksu.fi/joukkuekilpailu/

Tsemppiä!