Tervetuloa

Ajankohtaista

Sunnuntaina 28.4 on jälleen aika pukea oma juoksu-univormu päälle, valmistella kisakampaus ja irvistellä peilin edessä voittajan elkein.
Länsiväyläjuoksun muutoslomake on nyt avattu nettisivuillamme.
Länsiväyläjuoksu 2018 ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 17.7.2017.
Tämän vuoden Länsiväyläjuoksun huoltopisteillä ja maalihuollossa saadaan jo raikas tuulahdus kesästä ja lämpimimmistä keleistä, kun urheilujuomana on kotimaisen Leader Foods Oy:n valmistama trooppisten hedelmien makuinen urheilujuoma.
Juoksukesän avaava Länsiväyläjuoksu lähestyy kovaa vauhtia ja kovaa vauhtia on luvassa myös itse juoksussa lauantaina 22.4., sillä matkaan lähtee muun muassa järjestävän seuran, Viipurin Urheilijoiden, Jani Henriksson, joka on jo tänä vuonna ehtinyt juosta uuden halliennätyksen 1500 metrillä. Myös 1000m kulki helmikuisissa Tapsan Tonneissa kelpo aikaan 2.42,32. Henriksson toivookin vielä lisää kirittäjiä Länsiväyläjuoksuun.
Ystävänpäivän kunniaksi voit ilmoittautua kahdelle Länsiväyläjuoksun matkalle koko viikon alennettuun hintaan! Ystävänpäivätarjouksena 19.2. asti pitkälle matkalle 2 juoksijaa vain 70€ sekä lyhyelle matkalle 2 juoksijaa vain 50€!
Hyvää Joulua! (20.12.2016)
Länsiväyläjuoksu toivottaa kaikille hyvää ja rauhallista Joulua!
RSS ATOM